Transport

Det är inte alltid möjligt eller att tiden räcker till för att hämta era bokade artiklar själva. Vi finns för att underlätta er tillställning. Därför hjälper vi er självklart att leverera er bokning till önskad adress.

Vi erbjuder transport, måndag – fredag mellan 08:00 – 16:00. Andra önskemål behöver diskuteras med oss.

 

Vad kostar transporten?

Alla transportpriser är individuella och styrs av adress samt hur stor beställningen är.

Transportpriserna är baserade på att vi kan leverera till entré i markplan. Allt annat måste förbokas och bekräftas av oss på Hyrglaset skriftligen innan leverans. 

Om du vill få en offert på transportpriser kan du antingen ringa eller maila oss.

Vad ingår i transporten?

I transporten ingår framkörning till entré/lager mm, samt 15 minuters lossnings- och lastningstid.

Finns det specifika leveransönskemål, t.ex. upp- och nedbärning för att det ej finns hiss, då detta förbokas och bekräftas av oss på Hyrglaset skriftligen innan leverans. 

Nödvändig information såsom portkod, förändrad leveransadress, storlek på hiss, trappsteg före hiss eller från markplan mm måste anges i samband med att man bokar en transport. Ofullständig information från kund kan innebära högre transportpris, än det som är angivet i ordern.

Kunden ansvarar för att all information som anges i beställningen stämmer, gällande leveransadress mm.

När kör ni ut min order?

Vi kan ej garantera exakt tidspassning. Önskemål om fm eller em kan eventuellt tillgodoses efter särskild överenskommelse.

När ni gör en bokning anger ni leveransdag samt dag för retur. Standard för en beställning är att vi levererar dagen innan det ska användas och hämtar igen dagen efter. Önskar man istället några andra lösningar behöver man kontakta oss via mail eller telefon för att boka in det.

 Montering

Vi erbjuder inte montering av möbler eller tält. Vill man diskutera detta eller andra lösningar kan man alltid ringa eller maila oss.

OBS!
Vi önskar att allt gods är sorterat och packat på respektive pall/vagn när vi kommer och hämtar för att underlätta returen.

 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.